Umění odejít z kopce

V pondělí 27.3. byla na Krupce hojná účast. Bohužel tam zavítal i  Franta Barcal, jehož leteckou kariéru provází řada mimořádných událostí, a stejně tomu bylo i tentokrát. Franta opět nebyl opakovaně schopen (ani s pomocí) dostat jeho staré a vetché křídlo nad hlavu a odstartovat. Když všichni odstartovali, provedl další marný pokus, zranil se a přivolal si vrtulník, který nám odfoukl a poničil startovací plochu.

Situace na vstupu: pilot se zchátralým padákem bez technické, který má opakované problémy s technickým vybavením, se svými starty i přistáními

Situace na výstupu: další zápis do statistiky – zbytečná mimořádná situace, zraněný pilot, letecká záchranná služba, porušení předpisů, nežádoucí publicita a poškozená startovačka!

Závěr: spadnout a potřebovat vrtulník může každý z nás, ale měli bychom dodržovat pravidla hry, protože i když jsme zdánlivě každý sám za sebe, tak naším počínáním chráníme či ohrožujeme i ostatní.

Příspěvek byl publikován v rubrice příspěvky a jeho autorem je Rosťa. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *